Zásady ochrany osobních údajů

Zavázali jsme se chránit soukromí každého uživatele webu.

Služba poskytovaná na tomto webu je poskytována prostřednictvím společnosti Online Servicios Telemáticos SL prostřednictvím webu https://vin-check.online/. Pokud máte jakékoli dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů nebo našeho zacházení s vašimi osobními údaji, nebo pokud nás chcete poučit o vašich osobních údajích, kontaktujte nás na výše uvedené e-mailové adrese.

I. Zpracované osobní údaje, právní základy a doby zpracování

Můžeme shromažďovat, ukládat a zpracovávat následující typy osobních údajů:

- informace o vašem počítači ao vašich návštěvách a používání webu (zejména: vaše IP adresa, zeměpisná poloha, typ a verze prohlížeče, operační systém, zdroj doporučení, čas a trvání návštěvy, návštěvy stránky, navigace na webu), které zpracováváme na základě našich oprávněných zájmů za účelem statistik a správy webových stránek a přímého marketingu v daném období, dokud tyto činnosti nedokončíme, nebo dokud nevykonáte účinně námitky, pomocí profilování s vaším souhlasem, dokud odvolat svůj souhlas;

– information necessary to provide services available on the website (in particular: email address, first and last name, address, tax identification number, bank account number, transaction number, shopping cart content) and information related to registration on the website (in particular, email address, username, password), which we process on the basis of compliance with a contract defined in the Terms and Conditions in order to conclude the contract, enforce it and end during the time of the celebration and exercise the contract,and on the basis of our legitimate interests in order to enforce claims related to the contract and guarantee the security of data provided by users under registration on the website, during the period of 6 years from the end of the year contract termination or its termination, or until you effectively exercise the right of opposition, but not less than until the end of the exercise of claims related to the contract and the expiration of the limitation period for claims, and based on the legal obligations stipulated in the Accounting Law and in the Tax Law during the periods indicated in these regulations (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32.1 of the Tax Law that period consists of 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data); but not less than until the end of the year of the claims related to the contract and the expiration of the period limitation for claims, and based on the legal obligations stipulated in the Accounting Law and in the Tax Law during the periods indicated in this regulation (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32.1 of the Tax Law, that period consists of 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data);but not less than until the end of the exercise of the claims related to the contract and the expiration of the limitation period for claims, and on the basis of the legal obligations stipulated in the Accounting Law and in the Tax Law during the periods indicated in this regulation (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32 .1 of the Tax Law, that period consists of 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data) ; and based on the legal obligations stipulated in the Accounting Law and the Tax Law during the periods indicated in these regulations (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32.1 of the Tax Law that period consists of 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data); and based on the legal obligations stipulated in the Accounting Law and in the Tax Law during the periods indicated in this regulation (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32.1 of the Tax Law, that period consists of 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data);and on the basis of the legal obligations stipulated in the Accounting Law and in the Tax Law during the periods indicated in this regulation (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32.1 of the Tax Law that period consists 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data);and on the basis of the legal obligations stipulated in the Accounting Law and in the Tax Law during the periods indicated in these regulations (currently in accordance with Article 74 of the Accounting Law and Article 32.1 of the Tax Law, that period consists 5 years from the beginning of the year following the financial year that is related to the respective data);

- informace, které nám poskytnete za účelem odběru zpravodajských služeb webových stránek, zejména e-mailových oznámení a / nebo zpravodajů (e-mailová adresa), které zpracováváme na základě vašeho souhlasu v období, kdy jsou tyto služby aktivní, nebo do doby, než bude souhlas odvolán. ;

- informace nezbytné pro komunikaci s vámi (zejména e-mailová adresa, jméno a příjmení, telefonní číslo a obsah komunikace), které zpracováváme na základě našich oprávněných zájmů, abychom s vámi mohli komunikovat a bránit se proti nárokům během 6leté období od konce roku, ve kterém komunikace skončila, nebo do doby, než účinně uplatníte právo vznést námitku.

IA. Automatizované individuální rozhodování, včetně profilování

Data, která zpracováváme, můžeme použít my nebo naši spolupracovníci pro automatizované individuální rozhodování výhradně v rámci reklamy našich služeb na jiných webových stránkách. Děje se tak tak, že naši partneři, kteří nám poskytují reklamní služby, si mohou vytvořit profil vašich zájmů a zobrazovat reklamy na naše služby na webových stránkách třetích stran. Spolupracovníci používají cookies nebo podobné technologie, které zaznamenávají, že navštívili náš web nebo že použili naše služby. Můžete však podléhat profilování pouze s vaším dobrovolným souhlasem, který od vás požadujeme při návštěvě našich webových stránek. Pokud nepřijmete profilování, nebudete profilováni.

II Soubory cookie

Web používá soubory cookie, které nám umožňují přizpůsobit web potřebám jeho uživatelů tím, že jimi připravují a analyzují statistiky využití webu. Statistiky se netýkají osobních údajů uživatelů webových stránek.

Cookie se skládá z informací zaslaných webovým serverem do webového prohlížeče a uložených v prohlížeči. Informace se odešlou zpět na server pokaždé, když prohlížeč požádá o stránku ze serveru. To umožňuje webovému serveru identifikovat a sledovat webový prohlížeč.

Na webu používáme „relační“ a „trvalé“ cookies. Použijeme cookies relace k: sledování vás při procházení webu. Trvalé soubory cookie budeme používat k tomu, abychom: umožnili webové stránce, aby vás při návštěvě webu rozpoznala.

Soubory cookie relace budou z vašeho počítače odstraněny po zavření prohlížeče. Trvalé soubory cookie zůstanou ve vašem počítači uloženy, dokud nebudou odstraněny nebo dokud nedosáhnou určeného data vypršení platnosti.

Používáme Google Analytics k analýze využití webu. Google Analytics generuje statistické a jiné informace o používání webu prostřednictvím souborů cookie, které jsou uloženy v počítačích uživatelů. Informace generované ve vztahu k webové stránce se používají k vytváření zpráv o používání webové stránky. Google tyto informace uloží. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google jsou k dispozici na adrese: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Třetí strany, zejména naši inzerenti / poskytovatelé platebních služeb, vám také mohou zasílat soubory cookie v souladu s pravidly stanovenými na jejich webových stránkách.

Souhlas s používáním souborů cookie z webu se provádí pomocí možností, které jste vybrali v nastavení prohlížeče. Většina prohlížečů vám umožňuje odmítnout všechny cookies nebo odmítnout pouze cookies třetích stran. Například v Internet Exploreru můžete odmítnout všechny cookies kliknutím na „Nástroje“, „Možnosti Internetu“, „Soukromí“ a výběrem „Blokovat všechny cookies“ posuvníkem. Blokování všech souborů cookie však bude mít negativní dopad na použitelnost mnoha webových stránek.

III. Příjemci údajů.

Můžeme sdělit informace o vás kterémukoli z našich zaměstnanců, úředníkům a spolupracovníkům v rozsahu přiměřeně nezbytném pro účely stanovené v těchto zásadách ochrany osobních údajů, jsou však povinni správně chránit data.

Vaše data můžeme sdělit našim spolupracovníkům, kteří je zpracovávají naším jménem (příjemcům dat) a provádět následující činnosti: účetnictví, výpočetní technika, hosting, statistika, marketing, webové prohlížeče, sociální sítě.

Údaje lze však přenášet mimo EU pouze do států nebo subjektů schválených podle práva EU, zejména do amerických subjektů. USA Účast v projektu Privacy Shield (viz https://www.privacyshield.gov/).

Kromě toho můžeme vaše osobní údaje sdělit orgánům veřejné moci v rozsahu vyžadovaném zákonem.

IV. Uživatelská práva

Jako uživatel webu máte právo požádat správce o přístup a opravu nebo vymazání osobních údajů nebo omezení zpracování nebo namítání proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost dat. Chcete-li tato práva využít, kontaktujte nás prostřednictvím kontaktního formuláře na webu nebo na e-mailové adrese nebo změňte nastavení svého účtu, pokud je máte.

Jako uživatel webu máte právo podat stížnost na zpracování vašich údajů u předsedy inspektora Úřadu pro ochranu osobních údajů v zemi, ve které máte podle obvyklého pobytu bydliště práce nebo místo údajného přestupku.

V. Bezpečnost vašich osobních údajů.

Přijmeme přiměřená technická a organizační opatření, abychom zabránili ztrátě, zneužití nebo změně vašich osobních údajů.

Všechny vaše osobní údaje uložíme na naše zabezpečené servery (chráněné heslem a bránou firewall). Všechny elektronické transakce, které od nás provádíte nebo přijímáte, a výměna důvěrných a / nebo soukromých dat, budou šifrována technologií SSL.

Přenos dat přes internet je kvůli své povaze ze své podstaty nejistý. K ochraně vašich dat však používáme různá opatření. Pokud byste nám chtěli poskytnout bezpečnostní doporučení, doporučujeme, abyste nás kontaktovali prostřednictvím kontaktního formuláře nebo naší e-mailové adresy.

Jste zodpovědní za zachování důvěrnosti vašeho hesla a uživatelských údajů a nesdělíte je ostatním. Nebudeme vás žádat o heslo (s výjimkou případů, kdy se přihlásíte na web).

VIDĚL. Webové stránky třetích stran

Web obsahuje odkazy na jiné webové stránky. Nejsme odpovědní za zásady ochrany osobních údajů nebo postupy webových stránek třetích stran. Tyto webové stránky, včetně jejich obsahu a odkazů, se neustále mění a mohou mít své vlastní zásady ochrany osobních údajů a další předpisy, které doporučujeme přečíst.